Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, voit lähettää sen takaisin postin toimipisteillä.

Varmista että tuote on pakattu siististi alkuperäiseen pakkaukseen. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat. 

Ompputorilla sinulla on oikeus palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Voit siis ilman mitään syytä palauttaa tuotteesi meille ja saada rahasi takaisin.

Palautus edellyttää kuitenkin, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja että pakkaus ja etiketit ovat vahingoittumattomat. Myös tuotepakkaus tulee palauttaa, jotta palautus hyväksytään. Jos tuote ei ole alkuperäisessä kunnossa, on Ompputorilla oikeus vähentää palautettavasta summasta tuotteen arvon alennusta vastaava summa.

Sinä asiakkaana vastaat palautuksen toimituskuluista ja siitä, että palautus saapuu perille.

Lähetä hyvin pakattu palautuksesi osoitteeseen:
Ompputori Oy
Klovinrinne 13 B 3
02180 Espoo

Lähetä palautuksesi mukana tilausnumerosi ja nimesi, jotta voimme käsitellä palautuksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautamme rahasi heti, kun palautuksesi on käsitelty, käyttäen samaa maksutapaa kuin tilauksessasi. Huomioithan, että palautuksesi käsittelyssä voi mennä 14 päivää siitä, kun se on saapunut meille. Tavallisesti palautukset käsitellään kuitenkin nopeammin.

Palautuksen rekisteröintiä varten, ole yhteydessä asiakaspalveluumme:

info@ompputori.fi