Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, voit lähettää sen takaisin meille. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä palautuksista perimme 5€ käsittelykulun sekä mahdolliset muut kuljetusyhtiön veloittamat palautuksesta tulevat kulut.

Varmista että tuote on pakattu siististi alkuperäiseen pakkaukseen. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat. 

Ompputorilla sinulla on oikeus palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Voit siis ilman mitään syytä palauttaa tuotteesi meille ja saada rahasi takaisin.

Palautus edellyttää kuitenkin, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja että pakkaus ja etiketit ovat vahingoittumattomat. Myös tuotepakkaus tulee palauttaa, jotta palautus hyväksytään. Jos tuote ei ole alkuperäisessä kunnossa, on Ompputorilla oikeus vähentää palautettavasta summasta tuotteen arvon alennusta vastaava summa.

Sinä asiakkaana vastaat palautuksen toimituskuluista ja siitä, että palautus saapuu perille. Mikäli tuote ei ole virheellinen tai viallinen, asiakas vastaa kuluista. Emme lunasta maksullisia palautuksia, ellei niistä ole erikseen sovittu. 

Lähetä hyvin pakattu palautuksesi osoitteeseen:
Ompputori Oy
Vehkamäki 3
02180 Espoo

Lähetä palautuksesi mukana tilausnumerosi ja nimesi, jotta voimme käsitellä palautuksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautamme rahasi heti, kun palautuksesi on käsitelty, käyttäen samaa maksutapaa kuin tilauksessasi. Huomioithan, että palautuksesi käsittelyssä voi mennä 14 päivää siitä, kun se on saapunut meille. Tavallisesti palautukset käsitellään kuitenkin nopeammin.

Palautuksen rekisteröintiä varten, ole yhteydessä asiakaspalveluumme:

info@ompputori.fi